Гаряча лінія 0800509001
ua
ua

„ART-TIME БЕЗ ОБМЕЖЕНЬ” ЗАПРОШУЄ НА МАЙСТЕР-КЛАСИ З АКТОРСЬКОЇ МАЙСТЕРНОСТІ

05.11.2014

10 листопада 2014 р. о 16-00 у приміщенні громадської організації молоді з обмеженими фізичними можливостями «Гармонія» (вул. Космонавтів 48, м. Вінниця) розпочнеться майстер-клас з акторської майстерності для молоді з обмеженими фізичними можливостями та зацікавленої студентської аудиторії.

Майстер-клас відбудеться в рамках проекту „ART-TIME без обмежень”, який реалізує громадська організація «Вінницький регіональний центр інформації «Креатив» спільно з народним театром-студією «Сьоме небо» Вінницького національного медичного університету ім. М. Пирогова та Театром книги «Прочитання» Вінницької обласної універсальної бібліотеки ім. К.А. Тімірязєва. Проект реалізується за підтримки Програми і3 «Ідея – Імпульс – Інновація» Фонду Ріната Ахметова «Розвиток України».

Метою проекту є сприяння розвитку інтегрованого театрального мистецтва через залучення людей з обмеженими фізичними можливостями до творчих майстерень та театральних постановок народного театру-студії «Сьоме небо» у м. Вінниця, Київ, Хмельницький та Житомир.

Майстер-клас з акторської майстерності проведе народний артист України Вінницького Обласного Академічного Українського Музично-Драматичного театру ім. М.Садовського, викладач з майстерності актора Вінницького обласного училища культури та мистецтв ім. М. Леонтовича Валерій Валентинович Прусс. Учасники дізнаються про теорію театру, опановуватимуть майстерність актора, сценічну мову, матимуть етюдні вправи, а на завершення - спільну міні виставу.

Такі спільні майстер-класи з театрального мистецтва та виготовлення театральних масок, а також репетиції для молоді з обмеженими фізичними можливостями та студентів відбудуться протягом листопада 2014р.- квітня 2015р. Головним продуктом проекту буде постановка у 4 містах України вистави за п’єсою Анни Багряної «Над часом» із залученням акторів народного театру-студії «Сьоме небо» та молоді з обмеженими фізичними можливостями.

Заходи проходитимуть на базі Вінницької обласної універсальної бібліотеки ім. К.А. Тімірязєва, Вінницького соціально-економічного інституту Університету «Україна» і партнерських навчальних закладів Відкритого міжнародного університету розвитку людини «Україна» в м. Київ, м. Хмельницький та м. Житомир , а також громадської організації молоді з обмеженими фізичними можливостями «Гармонія» .

Контакти:

Марина Ревенко, режисер народного театру-студії «Сьоме небо», Театру книги «Прочитання»

тел. +38-095-8155815

Оксана Бондар, ГО «Вінницький регіональний центр інформації «Креатив»,

тел. +38-067-4331033

e-mail: [email protected]