Гаряча лінія 0800509001
ua
ua

Аркадій: «У кожної дитини повинна бути сім’я»

15.12.2017

З 12-річним Аркадієм знімальна група програми «Сирітству – ні!» Фонду Ріната Ахметова познайомилася в одному з інтернатних закладів Житомирщини.

Хлопчик здивував нас своєю майстерністю. У його руках папір ніби оживає – ножицями він вирізає чудові витинанки: сердечка з візерунками, сніжинки. А ще любить клеїти різні аплікації, ліпити фігурки з пластиліну.
 

Аркадій із задоволенням гуляє на вулиці, грається з м’ячем. Для нього важливим є і спорт, тому він бігає, займається на спортивному майданчику. Улюблена вправа – віджимання на брусах.

«У кожної дитини повинна бути сім’я. І я теж хочу мати тата й маму», – говорить хлопчик. Але детальніше розповісти про те, що таке справжня родина, не може.

Тож, якщо ви вже маєте статус кандидатів в усиновлювачі, опікуни, прийомні батьки, батьки-вихователі та готові прийняти цього хлопчика у свою родину, звертайтеся до спеціалістів Служби у справах дітей Житомирської обласної державної адміністрації за телефоном: (0412) 47-10-97.

Ми шукаємо хороших батьків для Аркадія, які подарують йому турботу, любов і сприятимуть тому, аби уявлення про справжню родину хлопчика таки сформувалося. Адже лише щасливі діти згодом, у свій час, можуть створити власну щасливу сім’ю.