Гаряча лінія 0800509001
ua
ua

Аптечки від Гуманітарного штабу Ріната Ахметова отримали пенсіонери в Маріуполі

26.12.2014

150 аптечок для пенсіонерів і пацієнтів старшої вікової категорії були видані на базі ендокринологічного відділення Маріупольської міської лікарні № 4 ім. І. К. Мацука.

Через велику кількість переселенців і стрімке зниження рівня життя у прифронтовій зоні, серед міст із найбільшими потребами в медикаментах, залишається Маріуполь. Щодня на «гарячу лінію» Гуманітарного штабу Ріната Ахметова надходять заявки із проханням доставити аптечки для найбільш незахищеної категорії населення — пенсіонерів віком понад 65 років.

«Пенсіонери завжди були найбільш незахищеною категорією населення. У нинішніх непростих умовах вони особливо гостро потребують матеріальної й моральної допомоги, — коментує ситуацію Павло Лихоносов, завідувач ендокринологічного відділення маріупольської міської лікарні. — Від імені всіх без винятку пацієнтів, які отримали аптечки, хочу щиро подякувати Гуманітарному штабу Ріната Ахметова. Знайшлися люди, для яких страждання й біль нужденних — це не просто емоційні категорії. Дай Боже здоров’я й щастя, людської радості всім, причетним до цього благородного руху людяності та добра».

Всього за вересень-грудень цього року з основного складу Гуманітарного штабу в Маріуполі, у точки видавання в містах Донецької області було доставлено 9150 аптечок для пенсіонерів віком понад 65 років.