Гаряча лінія 0800509001
ua
ua

АНОНС. Завтра до Донецька вирушає завершальна колона 17-го Гуманітарного Рейсу Ріната Ахметова

14.04.2015

Завтра, 15 квітня, з Дніпропетровська до Донецька виїжджає завершальна автоколона 17-го Гуманітарного рейсу Ріната Ахметова. 35 великовантажних автомобілів доставлять на Донбас 692 тонни продуктів: цукор, соняшникову олію, м’ясні та рибні консерви, крупи, пряники, згущене молоко, борошно, вівсяні пластівці, дитячі каші, дитяче пюре.

Доставляння цих продуктів дозволить сформувати 70 тисяч наборів виживання для багатодітних матерів, літніх людей, інвалідів та інших соціально незахищених громадян, а також 13,5 тисяч дитячих наборів.

Виїзд автоколони заплановано з Дніпропетровська на 8:00.

Гуманітарний штаб запрошує журналістів разом із представниками Дніпропетровської обласної державної адміністрації, ДСНС, МВС та міжнародних організацій узяти участь у моніторингу та опломбуванні машин перед відправленням, супроводі Рейсу на всьому маршруті з Дніпропетровська до Донецька.

Початок моніторингу машин завтра, 15 квітня, о 7:30 за адресою: м. Дніпропетровськ, вул. Маршала Малиновського, 122.

Нагадаємо, всього у квітні Гуманітарний штаб Ріната Ахметова планує доставити мирному населенню Донбасу 500 тисяч наборів для виживання і 30 тисяч дитячих наборів. Для цього упродовж квітня на Донбас уже відправлено 4 автоколони. А вже в суботу, 18 квітня, з Дніпропетровська до Донецька виїде перша автоколона 18-го Гуманітарного рейсу Ріната Ахметова.