Гаряча лінія 0800509001
ua
ua

АНОНС. Як допомогти дитині подолати стрес через війну?

23.04.2015

Щосуботи з 10:00 до 14:00 в донецькому Центрі психологічної підтримки Гуманітарного штабу Ріната Ахметова на «Донбас Арені» проходять групові заняття психологів із дітьми різного віку.

Фахівці психологічної служби Штабу проводять корекційні та розвивальні групи для дітей, допомагають їм боротися зі своїми страхами і тривожністю через спілкування, рухливі ігри та арт-терапію. Разом із дітьми корисні поради та психологічну підтримку отримують також їхні батьки, які, на думку психологів, є головною опорою й підтримкою в боротьбі зі стресами та психологічними травмами.

Групи діляться на 2 вікові категорії: для діток 4–6 років, і 7–12 років. Також за телефоном «гарячої лінії» Гуманітарного штабу 0800 509 001 приймають заявки на індивідуальні консультації для підлітків та їхніх батьків.

Нагадаємо, від початку роботи Психологічної служби Штабу Ріната Ахметова 5 тисяч дітей різного віку, які перебувають у зоні АТО, а також переселенців у Маріуполі, Києві, Дніпропетровську та Запоріжжі вже отримали психологічну допомогу.

Гуманітарний штаб Ріната Ахметова запрошує дітей та їхніх батьків до Центру психологічної підтримки в Донецьку на «Донбас Арені». Аби взяти участь у заняттях, необхідно попередньо зареєструватися за телефоном 099 907 70 04 або електронною поштою [email protected].