Гаряча лінія 0800509001
ua
ua

АНОНС. Наслідки психологічної травми в дитини. Як допомогти впоратися?

15.05.2015

16 травня, у суботу, з 10:00 до 14:00 у донецькому Центрі психологічної підтримки Гуманітарного штабу Ріната Ахметова на стадіоні «Донбас Арена» пройдуть чергові заняття психологів із дітьми.

Фахівці Психологічної служби Штабу допомагають дітям боротися зі своєю тривожністю, страхами, зокрема, після пережитих бойових дій, через спілкування, рухливі ігри та арт-терапію.

Корекційні групи з психологами проводять для дітей від 4 до 13 років. Разом із дітьми корисні поради та психологічну підтримку отримують і їхні батьки, які є головною підтримкою в боротьбі зі стресами і психологічними травмами.

Також за телефоном гарячої лінії Гуманітарного штабу 0800 509 001 приймають заявки на індивідуальні консультації для підлітків та їхніх батьків.

За час роботи Центру психологічної підтримки на «Донбас Арені» заняття пройшли вже понад 250 діток.

Усього з початку роботи Психологічної служби Штабу Ріната Ахметова понад 12 тисяч дітей різного віку, як ті, що перебувають у зоні АТО, так і переселенців у Маріуполі, Києві, Дніпропетровську та інших містах, отримали психологічну допомогу.

Гуманітарний штаб Ріната Ахметова запрошує дітей та їхніх батьків до Центру психологічної підтримки в Донецьку на «Донбас Арені».

Аби взяти участь у заняттях, необхідно попередньо зареєструватися за телефоном 099 907 70 04 або електронною поштою [email protected].