Гаряча лінія 0800509001
ua
ua

АНОНС. Дитина і травма війни. Психологи Штабу Ріната Ахметова запрошують діток на заняття в Донецьку

29.05.2015

30 травня, у суботу, з 10:00 до 14:00 у донецькому Центрі психологічної підтримки Гуманітарного штабу Ріната Ахметова на стадіоні «Донбас Арена» відбудуться чергові заняття з дітьми.

Фахівці Психологічної служби Штабу проводять розвивальні корекційні групи та індивідуальні консультації з дітками віком від 4 до 13 років і їхніми батьками. Бесіди й заняття допомагають дітям подолати свої страхи і тривоги, порушення сну, причиною яких стали пережиті бойові дії або ранні психологічні травми.

Під час занять із психологами Гуманітарного штабу діти вчаться:

  • справлятися зі своїми тривогами, страхами;
  • краще розуміти, що відбувається навколо;
  • розвивати абстрактне мислення і креативність за допомогою арт-терапії;
  • освоювати прості техніки антистресової саморегуляції, які зможуть застосовувати разом із батьками.

Усього з початку роботи Психологічної служби Штабу Ріната Ахметова понад 15 тисяч дітей різного віку, як тих, що перебувають у зоні АТО, так і переселенців у Маріуполі, Києві, Дніпропетровську, Слов’янську та інших містах, отримали психологічну допомогу.

Гуманітарний штаб Ріната Ахметова запрошує дітей та їхніх батьків до Центру психологічної підтримки в Донецьку на «Донбас Арені».

Аби взяти участь у заняттях, необхідно попередньо зареєструватися за телефоном 099 907 70 04 або електронною поштою [email protected].