Гаряча лінія 0800509001
ua
ua

Ангелінка чекає на батьків, які зігріють її своєю щирою любов’ю

02.03.2018

В одному з інтернатних закладів Сумщини знімальна група програми «Сирітству – ні!» Фонду Ріната Ахметова познайомилася з Ангелінкою.

У закладі люблять цю маленьку дівчинку, дорослі турбуються про неї, приділяють стільки уваги, скільки можуть, і щиро бажають, аби в цьому році вона познайомилася з мамою й татом, які заберуть її у свій теплий дім і постійно будуть поруч.
 

«Ангелінка – наша маленька красуня, яка поступово пізнає цей дивовижний світ. Вона посміхається, радіє посмішкам, радіє людям. Дуже доброзичлива. Любить маленькі віршики й потішки, емоційно їх сприймає. Посміхається, коли робиш їй ладусі, сороку-білобоку. Ангелінка любить усе нове, цікавиться іграшками. Їй подобаються заняття з розвитку дрібної моторики. А на заняттях із розвитку мовлення вона слухає, намагається повторювати різні звуки», – розповідає про дівчинку її вихователька.

Персонал закладу, де зараз перебуває Ангелінка, впевнений, що у родині ця манюня розвиватиметься значно швидше, але батькам для цього доведеться приділяти їй багато уваги, обіймати, цілувати й проявляти свою любов цілодобово.

Для того, аби дізнатися більше інформації про майбутню донечку, тато й мама мають звернутися до спеціалістів Служби у справах дітей Сумської обласної державної адміністрації за телефоном: (0542) 77-52-82.

Віримо, що безумовна любов батьків зігріє Ангелінку, й вона почне розвиватися швидше в сім’ї.