Гаряча лінія 0800509001
ua
ua

Альона з Донеччини мріє мати сім’ю

09.07.2017

Нещодавно знімальна група програми «Сирітству – ні!» Фонду Ріната Ахметова повернулася з відрядження з Донецької області. Серед дітей, яких ми фотографували, була й 15-річна Альона. Дівчинка дуже приємно вразила й запам’яталася! Тому ми хочемо розповісти про неї більше.
 

«Альона добра, чуйна, комунікабельна, – говорить вихователька дівчинки. – Вона дуже прив’язується до маленьких дітей, опікає їх. Учиться того, чому потрібно вчитися. Навчання Альоні дається важко, але все одно вона старається. Працелюбна, охайна. Не конфліктує з однолітками. Завжди домагається справедливості й сама хоче бути такою».

А ще Альона розповіла нам про свої улюблені заняття: танці, вокал, вишивання. У майбутньому дівчинка хотіла б стати кухарем.

«Мрія у мене завжди була одна: мати сім’ю, у якій мене любитимуть, як рідну дитину, розумітимуть і прийматимуть такою, яка я є», – ділиться Альона.
 

Мрії здійснюються, якщо дуже чогось хочеш. Тому ми вирішили допомогти дівчинці, розповісти про неї читачам порталу «Сирітству – ні!» й, сподіваємося, збільшити шанси на те, що майбутні батьки побачать свою донечку.

Якщо ви вже маєте статус кандидатів в усиновлювачі, опікуни, прийомні батьки та батьки-вихователі й готові прийняти цю дитину у свою сім’ю, звертайтеся до спеціалістів Служби у справах дітей Донецької обласної державної адміністрації за телефоном: (0626) 48-52-23.