Гаряча лінія 0800509001
ua
ua

Альона чекає батьків, яким подарує свою любов

29.03.2019

З 12-річною Альоною знімальна група програми «Сирітству – ні!» Фонду Ріната Ахметова познайомилася під час відрядження в одному з інтернатних закладів Черкаської області. Зустріч з цією дівчинкою нікого не залишила байдужим, адже попри те, що вона особлива та їй дуже потрібне піклування батьків, дівчинка сама турбується про інших. 
 
 
Ми попросили працівників закладу розказати про Альону трішки більше. 
 
«Альона – це наша гордість. Дівчинка дуже гармонійна, її серце сповнене любові, якою вона ділиться з оточуючими. Понад усе обожнює рукоділля: плете різнокольорові браслетики, серед дівчат це популярно. Любить малювати, а ще робить неймовірно красиві зачіски лялькам. Як кожна дівчинка, вона дуже любить гарні речі, ретельно підходить до формування повсякденного образу. Ця дитина сповнена ніжності, непідробної жіночої грації та вишуканого смаку. Дуже старанна, уважна та співчутлива, одразу помічає який настрій в інших дітей». 
 
 
І дійсно так. Очі Альони сяють любов’ю до світу, до її оточення. Сподіваємося, що побачивши дівчинку, ви зрозумієте: ця дитина стане щасливою поруч з вами, адже вона обов’язково подарує вам свою любов. Якщо ви вже маєте статус кандидатів в усиновлювачі, опікуни, прийомні батьки та батьки-вихователі й готові прийняти Альону у свою сім’ю, звертайтеся до спеціалістів Служби у справах дітей Черкаської обласної державної адміністрації за телефонами: (047) 233-01-15, (047) 254-32-61.