Гаряча лінія 0800509001
ua
ua

Аліна: «Моя мрія – знайти сім’ю»

07.09.2018

Знайомтеся, це Аліна. Знімальна група вдруге зустрілася з нею під час відрядження в одному з інтернатних закладів Дніпропетровської області. 
 
Дівчинка розповіла нам про себе: «Мені 12 років. Я люблю співати, танцювати, обожнюю квіти. Моя мрія – знайти сім’ю, щоб з ними проводити час, відкриватися їм. Мені необхідні поруч близькі люди». 
 
 
Спеціалісти програми «Сирітству – ні!» Фонду Ріната Ахметова поспілкувалися з вихователем Аліни, щоб більше розповісти про неї потенційним батькам. 
 
«Аліна весела, життєрадісна, позитивна дівчинка. Вона дуже чесна і завжди відстоює правду, не терпить брехні. Аліна дивовижна, адже на все реагує з посмішкою, радіє усьому, що її оточує», – розповідає вихователь. 
 
В Аліни є старша сестра Анастасія, їй 16 років. Дівчина піклується про Аліну. Дівчата не лише сестри, а й справжні подружки, люблять проводити час разом. Настя мріє у майбутньому стати педагогом, дуже любить дітей. Усі з оточення дівчини радять їй стати психологом, адже вона добра, ласкава та чутлива до інших. 
 
 
Аліна та Настя разом мріють про батьків, які будуть їх любити, підтримувати та розуміти, щоб вони відчули, що сестрички можуть стати для них рідними. 
 
Ми дуже хочемо, щоб бажання дівчат якнайшвидше здійснилося, бо переконані: Аліна та Настя чудові дочки для майбутніх батьків.  
 
 
Якщо ви впевнені, що ці діти будуть щасливі поруч з вами, звертайтеся до спеціалістів Служби у справах дітей Дніпропетровської обласної державної адміністрації: (056) 732-48-70. Більш детальна інформація може надаватися лише кандидатам в усиновлювачі, опікунам, прийомним батькам чи батькам-вихователям.