Гаряча лінія 0800509001
ua
ua

Акція «Рінат Ахметов — Дітям» у Чернівцях: новорічне диво для малюків із Маріуполя

16.12.2022

Фонд Ріната Ахметова продовжує дарувати тепло та турботу дітям, які через війну були змушені покинути рідні домівки. Днями новорічний автобус Фонду, який уже подолав понад тисячу кілометрів, дістався до Чернівців. А за час проведення цьогорічної Акції «Рінат Ахметов — Дітям» подарунки вже отримали дітлахи в Києві, Черкасах та Івано-Франківську. 

Святкове шоу було організоване на базі місцевого центру комплексної підтримки переселенців «Я — Маріуполь», партнером якого вже тривалий час є Фонд Ріната Ахметова.

На дітей очікував буревій позитивних емоцій, нових вражень і знайомств не тільки зі своїми однолітками, але й із казковими персонажами. Протягом декількох годин дітлахи танцювали, співали та насолоджувались святом.

За доброю традицією до малечі також завітав і Святий Миколай. Чарівник передав приємні подарунки від Фонду Ріната Ахметова для півсотні дітей із Маріуполя, які відвідали новорічне свято.

Акція «Рінат Ахметов — Дітям» — це наймасштабніша новорічна акція в країні, багаторічна й безперервна традиція добра й особистої участі Ріната Ахметова в долях дітей. За програмою «Рінат Ахметов — Дітям» підтримку отримали понад 5 мільйонів дітей України.