Гаряча лінія 0800509001
ua
ua

Акція «Рінат Ахметов – дітям!»: твоя суперсила всередині тебе

29.12.2018

 

Допомогти дітям повірити в себе та власні сили – важливе завдання. Для цього в рамках акції «Рінат Ахметов – дітям!» загальноосвітню школу I–III ступеня санаторно-оздоровчого комплексу «Смарагдове місто» відвідала Амбасадор акції. Ним стала відома телеведуча каналу «Україна» Марина Кухар.

Почалася зустріч із мотиваційної лекції, під час якої Марина Кухар розповіла дітям, що в кожному з них є суперсила.

«Це те, що рухає вас вперед, змушує долати будь-які життєві негаразди – доброта. Життя дає шанс кожному з нас. Важливо побачити його, а також зробити так, аби він приносив користь і тим, хто вас оточує», – сказала Марина Кухар.

За її словами, для досягнення успіху важливо мріяти, вірити в себе й щодня робити маленький крок до своєї мрії. Діти, у свою чергу, засипали телеведучу запитаннями про складність ранніх ефірів, причини вибору професії та багато іншого.

«Фонд щороку від імені Ріната Ахметова вітає багатьох дітей зі святами. Це стало доброю традицією. У кожній дитині є талант, який можна назвати суперсилою. Щоби показати дітям їхню суперсилу, цьогоріч у Фонді Ріната Ахметова, в рамках традиційної Акції «Рінат Ахметов – дітям!» створено спеціальний проект, щоб допомогти дітям повірити в себе, вселити в них впевненість у тому, що все в них у житті вийде», – зазначила Юлія Малич, менеджер проектів Фонду.

Цього року подарунки від Ріната Ахметова отримають приблизно 100 000 дітей.

Крім того, у межах Акції з 2001 року допомогу Ріната Ахметова одержали понад 50 дитячих будинків сімейного типу, зокрема й на придбання житла. Також українським благодійником була надана матеріальна допомога лікарням та інтернатним закладам.