Гаряча лінія 0800509001
ua
ua

Акція «Рінат Ахметов — Дітям»: новорічний спектакль для дітей у Києві

10.12.2022

Фонд Ріната Ахметова в рамках традиційної Акції «Рінат Ахметов — Дітям» подарував казкове передноворічне свято для дітей у Києві. Учасниками заходу стали діти-переселенці з Маріуполя та переможці творчого конкурсу есе «Війна в долі моєї родини», організованого Музеєм «Голоси Мирних» Фонду Ріната Ахметова.

На цілий день діти з головою поринули в атмосферу абсолютного свята. На хлопців і дівчат очікувала велика кількість активностей, цікавих локацій і фотозон.

Діти практикувались у розгадуванні фокусів, приміряли на собі яскраві аквагрими та брали участь у багатьох інших захоплюючих шоу, інтерактивах і заняттях. Однією з окрас свята стала новорічна театралізована вистава за участю Святого Миколая.

Крім того, справжнім сюрпризом для дітей став візит амбасадора Музею «Голоси Мирних» Фонду Ріната Ахметова, відомого телеведучого Олексія Суханова. Він привітав дітей із прийдешніми святами й нагородив авторів кращих есе цінними призами.

«Акція «Рінат Ахметов - дітям» — це вже 22-річна традиція добра. Свого часу Рінат Ахметов пообіцяв допомагати дітям — і вірно тримає своє слово вже багато років. За програмою «Рінат Ахметов - дітям» підтримку отримали понад 5 мільйонів дітей України», — розповідає Олексій Суханов.

Цього року подарунки та привітання від Ріната Ахметова отримають понад 90 тисяч дітей у різних куточках України. Для цього Фонд організував цілий марафон цікавих подій, як у соціальних мережах, так і у форматі наживо, щоб діти змогли відчути тепло й чарівний смак свята.

Акція «Рінат Ахметов — Дітям» — це наймасштабніша новорічна акція в країні, багаторічна й безперервна традиція добра й особистої участі Ріната Ахметова в долях дітей.