Гаряча лінія 0800509001
ua
ua

Акція «Рінат Ахметов – Дітям»: більш ніж 100 000 подарунків і привітань

12.01.2021

Олександра та Дмитро Руденки з Маріуполя усиновили і взяли під опіку трьох дітей. Наймолодший – Тимофій, якому ще не виповнилося п'яти років. Після нього в родині з'явилися двійнята Маша та Михайлик. Братик і сестричка трохи старше Тимофія, їм скоро виповниться шість років.

Зараз молодим батькам – Саші та Дімі, по 24 роки. Олександра з дитинства знала, що стане мамою для багатьох дітей. Обоє вірять, що у них вистачить часу і сил, тому напередодні новорічних свят будують грандіозні плани на майбутнє. І мріють, щоб інтернатів не було зовсім.

– Багато людей навіть не замислюються про те, скільки дітей насправді потребують сім'ї, – каже Дмитро.

Коли подружжя стало замислюватися про усиновлення, то дізналося про системну боротьбу Фонду Ріната Ахметова з сирітством і його масштабну роботу з популяризації сімейних форм виховання. Зокрема, дуже допомогло близьке знайомство з програмою і порталом «Рінат Ахметов – Дітям. Сирітству – ні!», лідерами національного усиновлення.

– В рамках програми проводиться багато курсів, тренінгів для усиновителів, за що величезне спасибі. Інформація на порталі вкрай важлива, корисна і, можна сказати, прикладна. Це дуже велика підтримка, що дає помітний результат в житті, – говорять Олександра та Дмитро.

Тимофій, Маша і Михайлик стали одними з 100 000 дітей, які цього року приймають поздоровлення в рамках Акції «Рінат Ахметов – Дітям». Представники Фонду привезли малечі чудові подарунки.

– Фонд Ріната Ахметова подарував нам справжнє свято і сюрпризи! Мріємо, щоб у всіх були мама і тато. Дітям потрібен захист, – подякували малюки.

Акція «Рінат Ахметов – Дітям» лягла в основу діяльності Фонду. Протягом 20 років це найбільш тривала, безперервна і масштабна традиція дарувати дітям добро і віру в дива.

Серед більш як 100 000 дітей, які цього року приймали естафету добра та новорічних подарунків –  хлопчики з родини Гартунг, яка живе під Києвом. Першим Ірина усиновила 12-річного Мишка, якого побачила на порталі національного усиновлення «Рінат Ахметов – Дітям. Сирітству – ні!». А потім у закладі побачила побачила 13-річного Андрійка - і вирішила взяти у свою родину ще й ого. Мужньо подолавши всі етапи усиновлення, Ірина Володимирівна і сьогодні дарує любов двом чудовим підліткам. А Фонд привіз подарунки і привітання!

– Дякую за таку несподівану і приємну зустріч! Будемо чекати на Фонд Ріната Ахметова в гості з нетерпінням, – сказали Андрій та Михайлик.