Гаряча лінія 0800509001
ua
ua

9275 дітей із бази порталу «Сирітству – ні!» знайшли свої родини

21.01.2019

Служби у справах дітей обласних держадміністрацій надсилають нам інформацію про влаштування в сім’ї хлопчиків і дівчаток, анкети яких є в базі порталу «Сирітству – ні!». Сьогодні лічильник на головній сторінці нараховує 9275 дітей! 
 
 
Хочемо подякувати фахівцям Міністерства соціальної політики України, служб у справах дітей усіх обласних державних адміністрацій та міста Києва за співпрацю. Дякуємо за небайдужість людям, які щоденно працюють заради того, аби якомога більше дітей залишали інтернатні заклади назавжди. 
 
За час роботи порталу ми бачили дещо надзвичайне: усиновлення відразу трьох-чотирьох братиків та сестричок, влаштування в родини українців дітей із інвалідністю, зокрема з ВІЛ, возз’єднання рідних братів і сестер в одній родині. Ми спостерігали, як із часом малюки дорослішали й змінювалися в сім’ях, як розвивали свої таланти й уміння. Кожна дитина, котру взяли в родину, отримала не лише батьківську любов і турботу, а й шанс на щасливе майбутнє. 
 
Дякуємо усім, хто розуміє, що найкращою умовою зростання для дитини є сім’я і разом з нами рухається шляхом розвитку усиновлення та сімейних форм виховання. Спасибі кожному, хто ширить інформацію про хлопчиків і дівчаток, яким потрібна родина, у соціальній мережі Facebook. Адже кожен репост і «лайк» збільшує шанси дітей бути побаченими майбутніми батьками. 
 
Віримо, що завдяки нашому сайту ще більше дітей об’єднаються з мамами й татами, які будуть любити, оберігати, допомагати й підтримувати усе життя.  
 
Портал працює в рамках програми «Сирітству – ні!» Фонду Ріната Ахметова з 9 грудня 2009 року.