Гаряча лінія 0800509001
ua
ua

8850 дітей із бази порталу «Сирітству – ні!» знайшли свої родини

14.12.2017

Сьогодні лічильник на Всеукраїнському порталі національного усиновлення «Сирітству – ні!» нараховує 8850 дітей, влаштованих у родини.
 

Хочемо подякувати фахівцям Міністерства соціальної політики України, служб у справах дітей усіх обласних державних адміністрацій та міста Києва за співпрацю. Дякуємо за небайдужість людям, які щоденно працюють заради того, аби якомога більше дітей залишали інтернатні заклади назавжди.

За час роботи порталу ми бачили дещо надзвичайне: усиновлення відразу трьох-чотирьох братиків та сестричок, влаштування в родини українців дітей із інвалідністю, зокрема з ВІЛ. Ми спостерігали, як із часом малюки дорослішали й змінювалися в сім’ях, як розвивали свої таланти й уміння. Кожна дитина, яку взяли в родину, не тільки отримала батьківську любов і турботу, а й шанс на щасливе майбутнє.

Дякуємо усім, хто розуміє, що найкращою умовою зростання для дитини є сім’я і разом з нами рухається шляхом розвитку усиновлення та сімейних форм виховання. Спасибі кожному, хто ширить інформацію про хлопчиків і дівчаток, яким потрібна родина, у соціальній мережі Facebook. Адже кожен репост і «лайк» збільшує шанси дітей бути побаченими майбутніми батьками.

Нагадаємо, що портал працює в рамках програми «Сирітству – ні!» Фонду Ріната Ахметова з 9 грудня 2009 року.