Гаряча лінія 0800509001
ua
ua

700 дитячих наборів Штаб Ахметова передав переселенцям із Дебальцевого, Миронівки й Авдіївки

04.02.2015

Вчора Гуманітарний штаб Ріната Ахметова доставив і почав роздавати 700 дитячих наборів у м. Святогірську Донецької області. Благодійна допомога призначена для дітей переселенців віком до 2-х років із Дебальцевого, Миронівки й Авдіївки Донецької області.

 

Дитячі набори оперативно доставляють на 14 баз відпочинку Святогірська, у яких розмістилися переселенці. Мирні жителі покинули свої міста у зв’язку з активізацією бойових дій.

«Люди змучені та стурбовані. У багатьох із них немає засобів для існування, і можливості забезпечити харчування для своїх дітей. Гуманітарний штаб Ріната Ахметова оперативно відреагував на потребу сімей із маленькими дітками у спеціальному харчуванні. Вчора ми розвантажили й почали розвозити дитячі набори на бази, де живуть переселенці», — розповіла волонтер Наталя Киркач.

Нагадаємо, що дитячий набір від Гуманітарного штабу призначений для дітей до 2-х років, до його складу входять дитячі суміші, овочеві та фруктові каші, соки, памперси.

Всього за час роботи Гуманітарного штабу роздали 104 349 дитячих наборів (зокрема, понад 70 000 наборів у межах проекту «Допоможемо дітям»). Ця благодійна допомога призначена для сімей із дітьми віком від 0 до 2-х років, які проживають у Донецькій і Луганській областях у зоні АТО, і на територіях, підконтрольних українській владі.