Гаряча лінія 0800509001
ua
ua

65 тисяч продуктових наборів від Штабу Ріната Ахметова доставлено на Донбас

21.12.2015

21 грудня до Донецька прибула об’єднана автоколона з продуктами від Штабу Ріната Ахметова. Це об’єднані 140-а зі 141-а колони, відправлені на Донбас за весь час роботи Штабу. Гуманітарна допомога призначена мирним жителям непідконтрольних територій.

Удень із повним пакетом документів, що підтверджує склад вантажу і якість продукції, 34 фури пройшли митний огляд на КПВВ «Новотроїцьке». Із супровідними документами на вантаж можна ознайомитися за посиланням. Увечері на донецький склад Штабу доставлено 680 тонн продуктів. Вже завтра волонтери сформують із них 65 тисяч дорослих наборів виживання.

Завдяки запасам наборів на складах Штабу в Донецьку й Маріуполі, гуманітарною допомогою вдається забезпечувати місцевих жителів і переселенців у понад 60 населених пунктах з обох боків лінії зіткнення.

У села «сірої зони» продовжують доставляти продукти бригади мобільного видавання. На вихідних 1100 жителів у 6 селах Волноваського району отримали продукти. Ці населені пункти розташовані на самій лінії зіткнення й раніше територіально належали до Тельманівського району. Всього за час роботи «мобільних» бригад допомогу в «сірій зоні» і віддалених селах отримали понад 74,5 тисячі людей.

Станом на ранок, 21 грудня 2015 року, Штаб Ріната Ахметова видав 5 млн 834 тис. дорослих і 429 тис. дитячих наборів виживання з обох боків лінії зіткнення.