Гаряча лінія 0800509001
ua
ua

41 000 підписників має сторінка програми «Сирітству – ні!» Фонду Ріната Ахметова у Facebook

11.06.2019

Кількість підписників сторінки програми «Сирітству – ні!» Фонду Ріната Ахметова в мережі Facebook вже сягнула за позначку 41 000. 
 
 
Насправді, усе, що ми робимо разом з вами, робимо для того, аби кожен хлопчик і кожна дівчинка, чиї анкети на нашому порталі, отримали шанс на щасливе майбутнє в сім’ї. Ми вдячні кожному, хто позначив нашу сторінку як ту, що є цікавою, адже наразі соціальні мережі – потужний інструмент для поширення інформації. І кожен «лайк», кожен репост-повідомлення про дітей-сиріт чи дітей, позбавлених батьківського піклування, збільшує ймовірність влаштування їх у сім’ї, прискорює зустріч з майбутніми батьками. 
 
На порталі «Сирітству – ні!» Фонду Ріната Ахметова є ще понад 5300 анкет дітей, яким потрібна родина. Наша команда робитиме відеоролики про декого з цих хлопчиків і дівчаток, фотографуватиме їх. Ми продовжимо розповідати про тих, хто потребує родини, і ділитимемося цими публікаціями через соціальну мережу Facebook. Тому будемо дуже вдячні за поширення такої інформації в подальшому. 
 
А тих користувачів мережі Facebook, які ще не підписалися на нашу сторінку, запрошуємо це зробити. Нагадаємо, що за весь час роботи порталу родину знайшли 9406 дітей.