Гаряча лінія 0800509001
ua
ua

37 нових анкет дітей з’явилося на порталі «Сирітству – ні!» Фонду Ріната Ахметова

28.03.2018

Спеціалісти Служби у справах дітей Кіровоградської обласної держадміністрації надіслали на портал «Сирітству – ні!» Фонду Ріната Ахметова 37 нових анкет дітей. Це хлопчики й дівчатка віком від 1 року до 17.

Більшість із них перебувають в інтернатних закладах області, але дехто виховується в прийомних сім’ях. Тому звертайте увагу на можливі форми влаштування дитини в анкеті.

Переглянути анкети цих хлопчиків і дівчаток можна, перейшовши за посиланням.
 

Звертаємо увагу користувачів порталу на те, що брати й сестри мають виховуватися в одній сім’ї, а для дітей віком до п’яти років усиновлення є пріоритетною формою влаштування.

Спеціалісти програми «Сирітству – ні!» Фонду Ріната Ахметова найближчим часом планують поспілкуватися зі спеціалістами Служби у справах дітей Кіровоградської обласної держадміністрації про декого з малюків, щоб більше розповісти про них на порталі.

Кожна дитина хоче мати рідних людей, власний дім, хоче рости в любові й віддавати свою любов. Якщо ви теж про це мрієте, поспішайте. Діти чекають!

По додаткову інформацію про дітей кандидати в усиновлювачі, опікуни, прийомні батьки та батьки-вихователі можуть звертатися до спеціалістів Служби у справах дітей Кіровоградської обласної державної адміністрації за телефоном: (052) 222-54-98.