Гаряча лінія 0800509001
ua
ua

33 поранені та 3 загиблі мирні жителі внаслідок бойових дій під Мар’їнкою та Донецьком

04.06.2015

Станом на ранок 4 червня, унаслідок учорашніх бойових зіткнень у Донецьку та Мар’їнці до лікарень надійшли 33 особи, з яких 12 мають важкі поранення. 21 особа, зокрема, 1 дитина, має легкі травми, і її відпустили на амбулаторне лікування. Також відомо про 3 загиблих. Всі — мирні жителі.

Такі дані зібрали співробітники Гуманітарного штабу Ріната Ахметова, які від учора телефонують у лікарні, куди надійшли поранені мирні жителі.

Кількість постраждалих збільшується, люди продовжують звертатися по медичну допомогу.
Гуманітарний штаб висловлює глибоке співчуття сім’ям мирних жителів, які загинули внаслідок вчорашньої ескалації військового конфлікту в Мар’їнці та Донецьку, і заявляє про готовність надати медичну допомогу всім постраждалим мирним жителям.

За дорученням Ріната Ахметова, волонтери Штабу збирають усю інформацію про поранених мирних жителів, дорослих і дітей, щоб з’ясувати їхній стан і необхідність допомоги в екстреному лікуванні та забезпеченні медикаментами.

Ми просимо родичів і знайомих поранених мирних жителів, а також усіх, кому відома інформація про постраждалих унаслідок військових дій 3 червня, звертатися на гарячу лінію Гуманітарного штабу 0800509001.