Гаряча лінія 0800509001
ua
ua

30 тисяч продуктових наборів для жителів «сірої зони» доставлено в Маріуполь

14.12.2015

14 грудня в Маріуполь прибула автоколона з гуманітарною допомогою від Штабу Ахметова. Це 137-а автоколона, відправлена на Донбас, за весь час роботи Штабу.

У маріупольський логістичний центр Штабу 13 фур доставили 260 тонн продуктів для формування 260 тисяч дорослих наборів виживання. Допомога призначена мирним жителям населених пунктів у «сірій зоні» й переселенцям на мирній території Донбасу.

Доставлений гуманітарний вантаж має повний пакет документів, оформлений згідно з чинним законодавством України, що підтверджує склад вантажу і якість продукції. Із супровідними документами на вантаж можна ознайомитися за посиланням.

«Сьогоднішня колона — завершальне доставляння продуктів у Маріуполь у 2015 році. Воно дозволить сформувати запас наборів виживання для переселенців у мирних містах Донбасу до кінця року. Також мобільні бригади зроблять ще 4 виїзди в села Волноваського району, Сартану й Авдіївку, щоб забезпечити продуктами старих, інвалідів та інших найбільш нужденних мешканців, які залишилися в «сірій зоні», — прокоментувала Євгенія Рзаєва, керівник напряму «Гуманітарна допомога» Штабу.

Станом на ранок 14 грудня 2015 року Штаб Ріната Ахметова видав 5 млн 727 тис. дорослих і 420 тис. дитячих наборів виживання з обох боків лінії зіткнення.