Гаряча лінія 0800509001
ua
ua

30 тисяч наборів виживання від Штабу Ахметова доставили до Донецька

04.12.2015

Увечері, 4 грудня, у Донецьк прибула автоколона з гуманітарною допомогою від Штабу Ріната Ахметова. Це 131-а автоколона, відправлена на Донбас, за весь час роботи Штабу. Допомога призначена мирним жителям на непідконтрольних територіях.

На донецький склад Гумштабу колона доставила 280 тонн продуктів. Вже завтра волонтери візьмуться до розвантаження та формування 30 тисяч дорослих наборів виживання, після чого допомогу відправлять на пункти видавання.

Удень 14 фур пройшли митний огляд на КПВВ «Новотроїцьке» з повним пакетом супровідних документів, що підтверджує склад вантажу і якість продукції. З документами можна ознайомитися за посиланням.

Штаб виконав план тижневого постачання до Донецька. Для мирних жителів непідконтрольних територій вже доставлено 940 тонн продуктів, з яких сформують 88 тисяч дорослих і дитячих продуктових наборів. До кінця тижня Штаб відправить до Маріуполя ще одну автоколону з допомогою для переселенців у мирних містах Донецької та Луганської областей.

Станом на ранок, 4 грудня 2015 року, Штаб Ріната Ахметова видав 5 млн 617 тис. дорослих і 410 тис. дитячих наборів виживання з обох боків лінії зіткнення.