Гаряча лінія 0800509001
ua
ua

30 тисяч наборів виживання доставила в Донецьк автоколона Штабу Ахметова

16.11.2015

16 листопада до Донецька прибула автоколона з продуктами від Штабу Ахметова. Це 123-я колона, відправлена на Донбас за весь час роботи Штабу. На донецький склад доставлено300 тонн продуктів, з яких буде сформовано 30 тисяч дорослих наборів виживання для мирних жителів непідконтрольних територій.

Удень автоколона пройшла митний огляд на КПВВ «Новотроїцьке» з повним пакетом документів, оформленим із дотриманням усіх норм і процедур, згідно з чинним законодавством України, що підтверджує склад вантажу і якість продукції. З документами можна ознайомитися за посиланням.

Штаб Ріната Ахметова контролює якість видаваних продуктових наборів на всіх етапах роботи. За 1,5 року з нуля було збудовано один великий механізм надання допомоги — закупівлі продуктів, зберігання їх у розподільчому центрі у Дніпропетровську, доставляння в логістичні центри Штабу в Донецьку й Маріуполі, організації видавання наборів виживання. Перевірка якості допомоги в Гуманітарному штабі проходить у 5 етапів. Докладніше про те, як це відбувається — дивіться тут.

На сьогодні в Донецькій і Луганській областях з обох боків лінії зіткнення відкрито понад 65 стаціонарних пунктів видавання допомоги від Штабу. Станом на 16 листопада 2015 року, Штаб Ріната Ахметова видав 5 млн 326 тис. дорослих і 386 тис. дитячих наборів виживання з обох боків лінії зіткнення.