Гаряча лінія 0800509001
ua
ua

27 000 дитячих наборів у лютому видав Гуманітарний штаб мирним жителем Донбасу

27.02.2015

У лютому 2015 року Гуманітарний штаб Ріната Ахметова видав 27 000 дитячих наборів у Донецькій і Луганській областях. Допомогу для діток віком від 0 до 2-х років отримали сім’ї, які проживають у зоні проведення АТО, на території, підконтрольній українській владі, і в містах на лінії вогню.

У містах на лінії вогню було видано 1000 дитячих наборів для жителів Авдіївки, Миронівського, Новгородського, Тельманівського та Мар’їнського районів Донецької області; Щастя, Станиці Луганської, Петрівки Луганської області.

У містах, підконтрольних українській владі Штаб Ахметова видав 3 500 дитячих наборів. Допомогу отримали переселенці із зони АТО й міст на лінії вогню в Білокуракиному, Новопскові, Сватовому, Старобільську, Петрівці, Рубіжному, Кремінній, Новоайдарі, Біловодську, Станиці Луганській, Щасті Луганської області; Новгородському, Краматорську, Селидовому, Артемівську, Первомайському, Дзержинську, Вугледарі, Слов’янську, Миронівському, Маріуполі, Святогірську, Волноваському, Тельманівському та Мар’їнському районах Донецької області.

У зоні АТО Гуманітарний штаб видав 22 500 дитячих наборів. Їх отримували сім’ї з дітками до 2-х років у Донецьку, Макіївці, Єнакієвому, Харцизьку, Іловайську, Моспиному, Горлівці, Зугресі, Кіровському, Докучаєвську, Торезі, Комсомольському, Ясинуватському та Шахтарському районах Донецької області, а також у Свердловську Луганської області.

Нагадаємо, дитячі набори від Штабу Ахметова поділяються на 2 вікові категорії дітей — від 0 до 1 року (до складу входять дитячі суміші та каші, манна крупа, фруктові та овочеві пюре, підгузки) і від 1 року до 2 років (у складі вівсяні пластівці, манна крупа, дитячі каші, фруктові та овочеві пюре).

Всього за час роботи Гуманітарного штабу Ріната Ахметова, починаючи із серпня 2014 року, було видано понад 130 000 дитячих наборів.