Гаряча лінія 0800509001
ua
ua

23 машини з продуктами для міст на лінії вогню виїхали з Дніпропетровська до Маріуполя

11.02.2015

Сьогодні, 11 лютого, о 8.30 колона з 23 машин 15-го Гуманітарного Рейсу Ріната Ахметова виїхала з Дніпропетровська до Маріуполя. Благодійна допомога — цукор, борошно, крупи, соняшникова олія, кукурудза, пряники, кілька, вівсяні пластівці, тушонка, дитяче харчування і згущене молоко — призначена мирним жителям Донбасу, які проживають у зоні проведення АТО, на підконтрольних українській владі територіях і в містах на лінії вогню. Загальна вага благодійного вантажу становить 400 тонн.

«23 машини везуть повний набір для формування 25 тисяч продуктових пакетів, — розповів волонтер Гуманітарного штабу Ріната Ахметова Максим Ровінський. — Допомога призначається переселенцям, які проживають у містах, підконтрольних Україні, а також жителям міст на лінії вогню, згідно з критеріями Штабу. Це такі міста, як-от: Авдіївка, Дебальцеве, Мар’їнський район, Тельманівський район, Станиця Луганська, Попасна, Лисичанськ».

Вантаж доставляють на логістичну базу в Маріуполі. Там продукти промаркують стікерами «не для продажу», розфасують у пакети, і направлять у міста призначення.

Всього в межах 15-го рейсу в лютому буде доставлено 250 тисяч продуктових і 30 тисяч дитячих наборів.