Гаряча лінія 0800509001
ua
ua

2 автоколони Штабу Ахметова везуть продукти в Донецьк і Маріуполь

06.11.2015

Вранці, 6 листопада, з Дніпропетровська до Маріуполя виїхала автоколона з продуктами від Штабу Ріната Ахметова. Це 119-а автоколона, відправлена на Донбас, за весь час роботи Штабу. Гуманітарна допомога призначена переселенцям на мирній території Донбасу й жителям на лінії зіткнення.

Ще одна автоколона з продуктами для мирних жителів непідконтрольних територій, яка вирушила вчора й залишалася на ніч у Волновасі, пройшла митний огляд на КПВВ «Новотроїцьке» і продовжила шлях до Донецька. Огляд проводили згідно зі спільним графіком із Міжнародним Червоним Хрестом щодо перетинання лінії зіткнення.

Заплановано, що до вечора, 6 листопада, у логістичні центри Штабу в Донецьку й Маріуполі 48 великовантажних машин доставлять 960 тонн продуктів для формування 92 250 дорослих і дитячих продуктових наборів.

На сьогодні з обох боків лінії зіткнення працюють 46 стаціонарних пунктів видавання гумдопомоги від Штабу в Донецькій і Луганській областях.

Станом на ранок, 6 листопада 2015 року, Штаб Ріната Ахметова видав 5 млн 194 тис. дорослих і 380 тис. дитячих наборів виживання з обох боків лінії зіткнення.