Гаряча лінія 0800509001
ua
ua

19 нових анкет дітей завантажено на портал «Сирітству – ні!» Фонду Ріната Ахметова

07.06.2019

Спеціалісти служби у справах дітей Черкаської обласної держадміністрації надіслали на портал «Сирітству – ні!» Фонду Ріната Ахметова 19 нових анкет дітей, яким потрібна родина. Їх вік від одного до 12 років, дехто перебуває у сімейних формах виховання, більшість – в інтернатних закладах області.  
 
Звертаємо увагу користувачів порталу на те, що брати й сестри мають виховуватися в одній сім’ї, а для малечі віком до п’яти років усиновлення є пріоритетною формою влаштування. 
 
 
 
Зауважимо, що усиновлення – пріоритетна форма влаштування дитини, а більш детальна інформація надається спеціалістами служби у справах дітей лише кандидатам в усиновлювачі, опікуни, прийомні батьки чи батьки-вихователі. 
 
За додатковою інформацією про дітей кандидати в усиновлювачі, опікуни, прийомні батьки та батьки-вихователі можуть звертатися до спеціалістів служби у справах дітей Черкаської обласної державної адміністрації за телефонами: (047) 233-01-15, (047) 254-32-61. 
 
Усі діти, анкети яких розміщені на порталі «Сирітству – ні!» Фонду Ріната Ахметова, мріють про щасливу та дружну родину, де пануватиме мир, любов і радість. Якщо вам бракує щастя, шукайте його/її обличчя на світлинах, представлених у базі порталу. 
 
Ваша дитина дуже чекає саме вас!