Гаряча лінія 0800509001
ua
ua

16 нових відеороликів завантажено на портал «Сирітству – ні!» Фонду Ріната Ахметова

25.09.2019

Інформуємо користувачів порталу «Сирітству – ні!» Фонду Ріната Ахметова про те, що в розділі «Відео» завантажено 16 нових відеороликів про дітей, яким дуже потрібні мама й тато. Також вони розміщені у профілі анкет дітей. 
 
Хлопчики й дівчатка, яких ми знімали на відео, нині виховуються в інтернатних закладах Дніпропетровської області. Вони дуже хочуть бути потрібними комусь і дарувати свою любов людям, які стануть їм найріднішими у світі. 
 
 
Зауважимо, що усиновлення – пріоритетна форма влаштування дитини. Більш детальну інформацію про дітей кандидати в усиновлювачі, опікуни, прийомні батьки та батьки-вихователі можуть отримати від спеціалістів Служби у справах дітей Дніпропетровської обласної державної адміністрації, назвавши їхні коди. За додатковою інформацією слід звертатися за телефоном: (056) 732-48-71. 
 
Кожній дитині потрібна сім’я, щоб почуватися бажаною у цьому світі та захищеною. Для цього ми працюємо, щодня розповідаючи вам про дітей, анкети яких є на порталі «Сирітству – ні!» і по-дитячому радіємо, коли отримуємо інформацію, що хлопчики та дівчатка дочекалися турботливих батьків. 
 
Сподіваємося, що ці відеоісторії допоможуть батькам відчути свою дитину, а героям сюжетів – потрапити до люблячої та дружної родини.