Гаряча лінія 0800509001
ua
ua

150-а автоколона Штабу Ахметова

22.01.2016

Вранці, 22 січня, з дніпропетровського розподільчого центру на Донбас вирушила 150-а автоколона з гуманітарною допомогою від Штабу Ріната Ахметова. Завдяки сьогоднішньому доставлянню Гуманітарному штабу вдасться підтримати необхідний запас продуктових наборів у логістичному центрі в Донецьку і продовжувати безперебійне видавання допомоги на пунктах, робота яких була під загрозою зриву через негоду.

Через несприятливі погодні умови Гуманітарний штаб був змушений перенести відправлення ювілейної колони на добу. Деякі постачальники не змогли забезпечити своєчасне доставляння продуктів до дніпропетровського розподільчого центру, звідки вирушає допомога. Щойно доставляння поновилося, Штаб узявся до формування колони. Фури завантажували цілу ніч.

До Донецька прямують 17 фур із 340 тоннами продуктів. З них буде сформовано 30 тисяч дорослих наборів виживання для мирних жителів непідконтрольної території.

Заплановано, що сьогодні, упродовж світлового дня автоколона з необхідним пакетом супровідних документів пройде митний огляд на КПВВ «Новотроїцьке».

Станом на ранок, 22 січня 2016 року, Штаб Ріната Ахметова видав 6 млн 146 тис. дорослих і 455 тис. дитячих наборів виживання з обох боків лінії зіткнення.