Гаряча лінія 0800509001
ua
ua

15 нових анкет дітей із Сумської області завантажено на портал «Сирітству – ні!» Фонду Ріната Ахметова

31.10.2018

Служба у справах дітей Сумської обласної держадміністрації надіслала на портал «Сирітству – ні!» нові анкети дітей-сиріт і дітей, позбавлених батьківського піклування. 

 
У нашій базі даних з’явилася інформація про 15 хлопчиків і дівчаток віком від 6 місяців до 16 років. Більшість з них виховується у прийомних сім’ях та дитячих будинках сімейного типу. Тому радимо користувачам порталу звертати увагу на графу «Форма влаштування» в анкетах. 
 
 
Зверніть увагу на те, що усиновлення – пріоритетна форма влаштування дитини, а більш детальна інформація про неї надається спеціалістами Служби у справах дітей тільки кандидатам в усиновлювачі, опікуни, прийомні батьки чи батьки-вихователі. 
 
 Вкотре нагадуємо, що брати й сестри мають виховуватися в одній сім’ї, а для дітей віком до п’яти років усиновлення є пріоритетною формою влаштування. 
 
Для додаткової інформації про дітей кандидати в усиновлювачі, опікуни, прийомні батьки та батьки-вихователі можуть звертатися до спеціалістів служби у справах дітей Сумської обласної державної адміністрації за телефоном (0542) 77-52-82. 
 
Будьте уважні при перегляді анкет дітей, хтось з них обов’язково подарує вам любов свого серденька та щастя батьківства.