Гаряча лінія 0800509001
ua
ua

117-а автоколона з гуманітарною допомогою від Штабу Ахметова прибула в Донецьк

03.11.2015

3 листопада до Донецька прибула автоколона з продуктами від Штабу Ахметова. Це 117-а автоколона, відправлена на Донбас, за весь час роботи Штабу. На донецький склад доставлено 280 тонн продуктів, з яких буде сформовано 30 тисяч дорослих наборів виживання для мирних жителів непідконтрольних територій.

Автоколона пройшла митний огляд на КПВВ «Новотроїцьке» згідно зі спільним графіком із Міжнародним Червоним Хрестом із перетинання лінії зіткнення.

Є повний пакет документів, оформлений із дотриманням усіх норм і процедур, згідно з чинним законодавством України, та підтверджує склад вантажу і якість продукції. З документами можна ознайомитися запосиланням.

Нагадаємо, у жовтні Гуманітарний штаб оновив склади дорослих наборів, щоб забезпечити одержувачів допомоги необхідним набором калорій із настанням холодів. Зі складом можна ознайомитися тут. Процес переходу пунктів видавання на зимові набори триватиме до середини листопада. Його графік можна уточнити на гарячій лінії Штабу 0800 509 001.

На сьогодні з обох боків лінії зіткнення відкрито понад 45 стаціонарних пунктів видавання допомоги. Станом на ранок, 3 листопада 2015 року, Штаб Ріната Ахметова видав 5 млн 158 тис. дорослих і 377 тис. дитячих наборів виживання з обох боків лінії зіткнення.