Гаряча лінія 0800509001
ua
ua

11 постраждалих під час обстрілів вже почали отримувати медичну допомогу від Штабу Ахметова

04.06.2015

Фахівці Гуманітарного штабу Ріната Ахметова почали обробку заявок на надання медикаментозної допомоги 11 дорослим мирним жителям із травмами різного ступеня важкості, які постраждали внаслідок бойових зіткнень за минулу добу в Мар’їнському районі та Донецьку.

У Донецькій обласній травматологічній лікарні на стаціонарному лікуванні перебувають 9 осіб. Вік постраждалих від 50 до 85 років.

До Кураховської міської лікарні на стаціонар надійшли 2 мирні жителі. Один із них непритомний, і його особу поки не встановлено.

За дорученням Ріната Ахметова, Гуманітарний штаб оперативно надасть медикаментозну допомогу мирним жителям, які постраждали під час бойових дій 3 червня й перебувають у лікарнях. Фахівці Штабу вже приймають і обробляють заявки від медиків на необхідні препарати. За першої ж можливості, після відкриття блокпостів і поновлення руху в бік Донецька, медикаменти доставлять у медустанови.

Волонтери Штабу збирають усю інформацію про поранених мирних жителів, дорослих і дітей, щоб з’ясувати їхній стан і необхідність допомоги в екстреному лікуванні та забезпеченні медикаментами.

Гуманітарний штаб Ріната Ахметова просить родичів і знайомих поранених мирних жителів, а також усіх, кому відома інформація про постраждалих унаслідок військових дій 3 червня, особливо про дітей, звертатися на гарячу лінію Гуманітарного штабу 0800 509001.