Гаряча лінія 0800509001
ua
ua

10 анкет дітей, які чекають сім’ю на порталі «Сирітству – ні!» Фонду Ріната Ахметова

18.07.2019

Спеціалісти Служби у справах дітей Житомирської обласної держадміністрації надіслали на портал «Сирітству – ні!» Фонду Ріната Ахметова 10 нових анкет дітей-сиріт і дітей, позбавлених батьківського піклування. Це хлопчики та дівчатка віком від 3 до 17 років. Усі вони мешкають в інтернатних закладах Житомирщини. 
 
 
Звертаємо увагу користувачів порталу на те, що брати й сестри мають виховуватися в одній сім’ї, а для дітей віком до п’яти років усиновлення є пріоритетною формою влаштування.  
 
За додатковою інформацією про дітей кандидати в усиновлювачі, опікуни, прийомні батьки та батьки-вихователі можуть звертатися до спеціалістів служби у справах дітей Житомирської обласної державної адміністрації за телефоном: (0412) 47-50-11. 
 
Зовсім скоро у базі порталу «Сирітству – ні!» з’являться нові відеоісторії про дітей, які усім серцем мріють про сім’ю, де будуть мама і тато. 
 
Тож слідкуйте за новинами на сайті та на сторінці у Facebook. Усі діти, анкети яких розміщені на порталі «Сирітству – ні!» Фонду Ріната Ахметова, мріють про маму й тата, з котрими відчують себе щасливими та бажаними, пізнають тепло, любов, щирість. Будемо раді найближчим часом дізнатися, що хтось із цих дітей знайшов родину. Віримо і відчуваємо, що кожна дитина дочекається своїх батьків!