Гаряча лінія 0800509001
ua
ua

10 000 ветеранів праці отримають допомогу Ріната Ахметова

26.05.2020

Фонд Ріната Ахметова разом із компаніями ДТЕК і Метінвест передають 10 000 продуктових наборів ветеранам праці в Донецькій та Луганській областях.

«Епідемія коронавірусу найболючіше вдарила по літнім людям, у тому числі ветеранам праці. Це особлива категорія пенсіонерів – люди, які багато років важко працювали в промисловій сфері, жертвували своїм здоров'ям заради процвітання України. Тому Фонд Ріната Ахметова передає 10 тисяч продуктових наборів для ветеранів Донбасу – регіону, який довгі роки залишається промисловим серцем країни», – розповіла Ірина Блажан, директорка проєктів і програм Фонду.

Вона додала, що ветерани праці Донецької та Луганської областей як ніколи потребують допомоги. Шість років життя в умовах збройного конфлікту позначилися на без того небогатирському здоров'ї тисяч людей похилого віку. А епідемія та карантин стали ще одним важким випробуванням, особливо для тих, хто залишився самотнім. Тому допомогу Ріната Ахметова ці люди дійсно дуже чекають.

«Усі продуктові набори будуть доставлені до кінця травня адресно, з дотриманням усіх необхідних карантинних норм. Зокрема, ветеранам праці вони будуть передані безконтактним способом», – підкреслила Ірина Блажан.

В основі акції допомоги ветеранам праці – один із головних принципів роботи Фонду Ріната Ахметова: – допомагати тут і зараз тим, кому це необхідно найбільше.