Гаряча лінія 0800509001
ua
ua

Знову вірити в дива: учасницею Акції «Рінат Ахметов – Дітям!» стала дівчинка з Мар'їнки

17.01.2020

У шестирічної Тамари з Мар'їнки дуже дорослі очі. У них біль від пережитого і страх, який не поспішає йти. Влітку 2017 року під час артобстрілу дівчинку поранило уламком снаряду. Залікувати фізичні рани допомогли лікарі, впоратися з душевними – Фонд Ріната Ахметова. Тома стала учасницею проєкту «Рінат Ахметов – Дітям. Реабілітація поранених дітей» і вже кілька разів їздила оздоровлюватися в найкращі санаторії України. Заняття за спеціально розробленою програмою з психологами і реабілітологами дали хороші результати.

– Вона після пережитого стресу замкнулася і припинила розмовляти. Вже після першого виїзду в санаторій перестала боятися людей. А коли повернулася додому, знову стала говорити! – радіє Любов Романенко, бабуся Тамари.

Напередодні Нового року в гості до Томи приїхали представники Фонду Ріната Ахметова. Щоб провідати, привітати зі святом і вручити подарунки від найвідомішого благодійника України. Візит відбувся в рамках Акції «Рінат Ахметов – Дітям!», яка дарує малюкам віру в добро і дива вже 19 років.

Тамара була рада гостям і навіть прочитала віршик.

– Дякую Рінату Ахметову за те, що піклується про дітей і допомагає тим, хто цього потребує. Наша Тома почала видужувати, наганяє однолітків у розвитку, скоро піде до школи. У цьому велика заслуга Фонду, – сказала мама дівчинки Оксана.

«Рінат Ахметов – Дітям!» – наймасштабніша новорічна акція в країні, багаторічна і непереривна традиція добра й особистої участі Ріната Ахметова в долях сотень тисяч дітей. Тільки з 2014 року учасниками Акції стали 700 000 дівчаток і хлопчиків.