Гаряча лінія 0800509001
ua
ua

«Вдячні за щоденну допомогу та небайдужість до дитячої долі». У Мінсоцполітики привітали з 10-річчям порталу Sirotstvy.net

11.12.2019

 

Керівники Міністерства соціальної політики привітали Всеукраїнський портал національного усиновлення «Рінат Ахметов – дітям. Сирітству – ні!» із 10 річницею з дня утворення.

«Ювілей роботи порталу є історичною віхою, яка дає можливість оцінити пройдений шлях та окреслити плани на майбутнє, - закцентував у вітальному листі заступник міністра соціальної політики Олег Коваль. – Уже багато років Мінсоцполітики плідно співпрацює з Фондом Ріната Ахметова у поширенні інформації про дітей в рамках благодійного проекту «Рінат Ахметов – дітям. Сирітству – ні!», завдяки чому діти, позбавлені батьківського піклування, можуть реалізовувати своє право на виховання в сім’ї громадян України.

Висловлюю велику вдячність за небайдужість до дитячої долі, за щоденну допомогу дітям-сиротам, дітям, позбавленим батьківського піклування в здійсненні їх найпотаємнішої мрії – знайти свою сім’ю, віру та надію на краще майбутнє. Нехай і надалі буде цілеспрямованою і плідною діяльність Вашого колективу, вичерпною – енергія творчих пошуків для нових здобутків та перемог!»