Гаряча лінія 0800509001
ua
ua

Творити добро: Фонд Ріната Ахметова вітає Засновника з Днем народження

21.09.2021

Шановний Рінате Леонідовичу!

Колектив Фонду Ріната Ахметова від чистого серця вітає Вас з Днем народження!
Своїми щоденними вчинками в ім'я добра Ви даруєте допомогу і надію тим, хто їх так сильно потребує. Завдяки Вам мільйони людей уже отримали підтримку, а часто і порятунок. Радість прийшла як в їхнє життя, так і їх рідних та близьких.
Ось, що говорять люди, чиє життя змінилося на краще завдяки наданій Вами допомозі:

«Я вдячна Рінату Ахметову за допомогу, за турботу про наш регіон, про наших дітей. Дуже багато нам приходило гуманітарної допомоги в наш регіон, в наше Щастя. Дуже багато людей завдяки цим наборам просто виживали», ‒ говорить Наталія Гредякіна, мешканка Донецької області.

«Рінат Леонідович – дуже хороша людина. Спасибі велике, він нас підтримує. Якби не він, ми не знаємо, як би ми виживали», ‒ дякує Лілія Трофименко, мешканка Новолуганського.

«Хочу сказати Рінату Ахметову велике спасибі за путівку. Тут все добре, вожаті чіткі, взагалі круті. Я таких вожатих класних ще ніколи не зустрічав! »  – радіє Денис Баранчиков із Донецька, учасник проєкту «Рінат Ахметов ‒  Дітям. Мирне літо ».

Добро неможливо виміряти грошима, але можна побачити результат. А це щасливі обличчя дітей, їхніх тат і мам. Це вдячність в очах медиків, які отримали нове обладнання та багато іншого, необхідного для боротьби з коронавірусом. І все це – завдяки силі допомоги однієї людини!

Команда Фонду приєднується до численних привітань, які звучать на Вашу адресу в цей день!
Бажаємо Вам міцного богатирського здоров'я і безмежного людського щастя! Нехай вітрильник вашого життя завжди супроводжує попутний вітер! Нехай плани легко реалізуються, а найбільш неймовірні мрії завжди збуваються!
З глибокою повагою і щирою любов'ю, команда Фонду Ріната Ахметова