Гаряча лінія 0800509001
ua
ua

Не опускати руки та йти до мрії

22.11.2019

 

У рамках проекту «Рінат Ахметов – Дітям. Твоя суперсила» амбасадор Фонду – популярний актор Андрій Бурим провів мотиваційну зустріч із вихованцями Центру опіки Маріуполя. Він розповів про свій шлях до слави, а також пояснив, як підійти до вибору професії. У цьому йому допомогла психолог Фонду Ріната Ахметова Еллен Смоляк.

Однією з учасниць зустрічі стала 14-річна Романа Макаренко. Дівчинка мріє вступити до одного з вишів Києва та стати модельєром.

«Мені дуже подобається робити людей гарними. А також вносити в їхній імідж щось незвичайне. Але раніше в мене було багато непевності у своїх силах. Завдяки мотиваційній зустрічі я зрозуміла, що навіть найвищі вершини можна підкорити. Головне – йти до своєї мрії та робити висновки зі своїх помилок. І в жодному разі не опускати руки. Дякую Рінату Ахметову за нові знання», – сказала Романа.

Проект «Рінат Ахметов – Дітям. Твоя суперсила» Фонду Ріната Ахметова працює для того, щоб змінювати життя дітей на краще, допомогти здійснитися їхній мрії. Для цього в ньому беруть участь амбасадори Фонду – посланці доброї волі Ріната Ахметова. Це зірки телеканалу «Україна», які проводять мотиваційні зустрічі з дітьми з інтернатних установ. З грудня 2018 року 8 амбасадорів Фонду Ріната Ахметова провели 30 мотиваційних зустрічей у 9 інтернатних установах Донецької області, на яких побували понад 800 дітей.