Гаряча лінія 0800509001
ua
ua

Донеччина отримала черговий гуманітарний вантаж від Фонду Ріната Ахметова: 7,2 тисячі продуктових наборів вже доправлені до області

14.08.2022

Попри постійні обстріли Донеччини, в регіоні й досі залишається велика кількість людей. Місцеві мешканці буквально перебувають на межі гуманітарної катастрофи.

Наразі Фонд Ріната Ахметова передав до Донецької області ще один гуманітарний вантаж із понад 7,2 тисячами продуктових наборів. Вони будуть розподілені серед найбільш нужденних мешканців області в координації з Донецькою обласною військовою адміністрацією.

До складу наборів увійшли продукти тривалого зберігання, зокрема: цукор, сіль, борошно, макарони, крупа, консервована квасоля та тушковане м‘ясо, паштет, печиво.

Від початку війни Фонд Ріната Ахметова передав на Донеччину понад 75 тисяч продуктових наборів. Усього для мешканців України буде передано 400 тисяч наборів із продуктами харчування.

Допомога надається в рамках програми «Рінат Ахметов — Порятунок життів».

Зазначимо, що з 24 лютого 2022 року допомога від Ріната Ахметова охопила понад 12 млн мешканців України. Детальніше — за посиланням https://akhmetovfoundation.org/s/9376b1