Гаряча лінія 0800509001
ua
ua

До Волноваського району надійшла допомога від Фонду Ріната Ахметова

28.11.2022

Бригади мобільної видачі Фонду Ріната Ахметова, попри безупинні обстріли й напружену безпекову ситуацію на Донеччині, доставили для мешканців Волноваського району набори із найнеобхіднішими продуктами харчування.

Цього разу місцеві жителі отримали 1,8 тисяч продовольчих наборів від Фонду Ріната Ахметова. Наразі частина людей подекуди вимушені жити без електроенергії та газопостачання, тому до кожного переданого набору увійшли продукти з тривалим терміном зберігання, які стануть у нагоді за будь-яких обставин: це макаронні вироби, цукор, сіль, борошно, крупа, консервована квасоля, тушковане м‘ясо, паштет та печиво.

Раніше гуманітарну допомогу від Фонду отримали й жителі інших населених пунктів області, зокрема Бахмута, Дружківки та Мирнограда.

Загалом від початку повномасштабної війни Фонд Ріната Ахметова передав майже 125 тисяч наборів для мешканців Донецької області та тих, хто тимчасово евакуювався з регіону.

Усього у 2022 році для мешканців України буде передано півмільйона наборів із продуктами харчування від Фонду.

Допомога надається в рамках програми «Рінат Ахметов — Порятунок життів».

З 2014 року допомога від Фонду Ріната Ахметова, бізнесів SCM та футбольного клубу «Шахтар» охопила понад 18 млн людей. Детальніше — за посиланням akhmetovfoundation.org/s/7aa3b2