Гаряча лінія 0800509001
ua
ua

Підтримка, на яку чекають: до Дніпра та Кривого Рогу відправлено 3 тисячі проднаборів від Фонду Ріната Ахметова

24.04.2024

Дніпропетровщину ледь не щодня стрясають жорстокі ворожі обстріли. Та попри ризики тут вирує життя, а місцеві жителі активно допомагають вимушеним переселенцям із зон бойових дій. Днями Фонд Ріната Ахметова відправив гуманітарну допомогу до двох великих міст області – Дніпра та Кривого Рогу.

У вантажівках прямують 3 тисячі наборів із найнеобхіднішими харчовими продуктами. Їх зможуть отримати вимушені переселенці, які зареєстровані в Індустріальному районі Дніпра, а у Кривому Розі видача продуктової допомоги розгорнеться у хабі Бахмутського району.

Що входить до продуктового набору від Фонду Ріната Ахметова? Борошно, крупа, макаронні вироби, цукор, сіль, консервована квасоля, тушковане м‘ясо, соняшникова олія, паштет і печиво. На цю підтримку дуже чекають.

З 2014 року Фонд передав для мешканців України 13 млн продуктових наборів. За цей час допомога від Фонду Ріната Ахметова, бізнесів SCM та футбольного клубу «Шахтар» охопила понад 18 млн людей.

Допомога надається в рамках програми «Рінат Ахметов — Порятунок життів».

За консультацією щодо умов отримання допомоги звертайтеся на безкоштовну гарячу лінію Фонду 0 (800) 509 001, або пишіть в месенджер Фонду http://m.me/AkhmetovFDU